Συχνές Ερωτήσεις

Κάνετε “κλικ”, πάνω δεξιά στην οθόνη, όπου εμφανίζεται η καρτέλα «Ο Λογαριασμός μου» και επιλέγετε «Είσοδος/Εγγραφή». 

Συμπληρώνεται Όνομα, Επώνυμο, μία διεύθυνση email και έναν κωδικό πρόσβασης τον οποίο για λόγους ασφαλείας θα χρειαστεί να καταχωρήσετε δύο φορές. 

Κάνετε “κλικ” στην επιλογή «Αποδέχομαι την πολιτική Απορρήτου» και προαιρετικά την επιλογή «Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter», αν θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα της σελίδας και τις προσφορές που τρέχουν.

Τέλος πατάτε το πλήκτρο «Εγγραφή» και είστε έτοιμοι!

*Συστήνουμε πάντα, προτού συμφωνήσετε με την Πολιτική Απορρήτου να την διαβάσετε, κάνοντας “κλικ” στο μικρό αγγλικό “ i ”.


Κάνετε “κλικ” πάνω δεξιά στην οθόνη, όπου εμφανίζεται η καρτέλα «Ο Λογαριασμός μου» και επιλέγετε «Είσοδος/Εγγραφή». 

Αριστερά, στο πλαίσιο της σύνδεσης, συμπληρώνετε το email και τον κωδικό σας και κάνετε “κλικ” στην «Είσοδο».

Κάνετε “κλικ” πάνω δεξιά στην οθόνη, όπου εμφανίζεται η καρτέλα «Ο Λογαριασμός μου» και επιλέγετε «Είσοδος/Εγγραφή». 

Στο αριστερό πλαίσιο, θα βρείτε την επιλογή «Ξεχάσατε τον κωδικό;». 

Την επιλέγετε και θα μεταβείτε στην σελίδα ανάκτησης του κωδικού σας. 

Συμπληρώνετε το email που είχατε καταχωρήσει και θα σας αποσταλούν άμεσα σε αυτό, οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού σας.

Κάνετε είσοδο στον λογαριασμό σας και κάνετε “κλικ” στην επιλογή «Ο Λογαριασμός μου».

Επιλέγεται το πλαίσιο «Αλλαγή του Κωδικού Πρόσβασης».

Θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τον τρέχοντα κωδικό και έπειτα δύο φορές τον νέο και να πατήσετε αποθήκευση.

Μέσα στον λογαριασμό σας θα βρείτε την επιλογή «Προβολή ή Τροποποίηση του Λογαριασμού μου». Από εκεί, μπορείτε να καταχωρήσετε εφάπαξ όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τις παραγγελίες σας και να τα αποθηκεύσετε ώστε να είστε έτοιμοι για μελλοντικές αγορές. 

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία σας, ανά πάσα στιγμή. 

Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, επιλέγετε πάνω δεξιά το πλαίσιο «Ο Λογαριασμός μου». 

Στο τρίτο πλαίσιο, υπάρχει η επιλογή «Εγγραφή ή Διαγραφή από το Newsletter».

Εκεί θα σας δοθούν δύο επιλογές. Η μία αφορά το Newsletter και η άλλη την Πολιτική Απορρήτου. Επιλέγετε αυτές που θέλετε, απλά “κλικάροντας”. 

Δεν χρειάζεται να υπολογίσετε τίποτα. Κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας και προτού χρειαστεί να πληρώσετε ή να συμφωνήσετε σε κάτι, θα ενημερωθείτε για την τελική τιμή της παραγγελίας σας αναλυτικά, ανάλογα με τις επιλογές που έχετε κάνει.

Η παραγγελία σας θα φτάσει σε εσάς το συντομότερο δυνατόν. Από την στιγμή επιβεβαίωσης της παραγγελίας ή πληρωμής (εφόσον αυτή δεν πρόκειται για αντικαταβολή), μέσα σε 1 εργάσιμη, εμείς δεσμευόμαστε να αποστείλουμε τα προϊόντα.

Τα στοιχεία της κάρτας σας, που αποτελούν μέρος των προσωπικών σας δεδομένων και τα καταχωρείτε μόνον εσείς, όταν αυτό σας ζητηθεί. Η Εταιρεία τα κοινοποιεί κατευθείαν στην εκάστοτε τράπεζα και αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή, διαγράφονται οριστικά από το σύστημά μας. Κανένας υπάλληλός μας δεν θα σας ζητήσει τέτοια στοιχεία και εσείς δεν οφείλετε και δεν πρέπει να τα δώσετε μέσω τηλεφώνου, email ή οποιασδήποτε άλλης διαδικασίας, πέραν των προκατασκευασμένων φορμών στις παραγγελίες.

Μπορείτε πάντα να επισκέπτεστε την σελίδα μας ανώνυμα, χωρίς να δώσετε κανένα στοιχείο. Σε αυτή την περίπτωση όμως, δεν θα μπορείτε να απολαύσετε κάποιες από τις υπηρεσίες μας, όπως η παραγγελία. Εάν διστάζετε, μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου ή τους Όρους Χρήσης για να δείτε πως διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η επιστροφή ενός προϊόντος, εφόσον δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και συνοδεύεται από την απόδειξη, μπορεί να γίνει εντελώς δωρεάν και να επιστραφούν τα χρήματά εντός 15 εργάσιμων, στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σε περίπτωση που θελήσετε να επιστρέψετε ένα προϊόν για προσωπικούς σας λόγους, χωρίς να υπάρχει λάθος του ηλεκτρονικού καταστήματος, τότε τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να καλυφθούν εσάς. Ισχύει πάντα πως για να γίνει δεκτό ένα τέτοιο αίτημα, δεν πρέπει να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του προϊόντος και να συνοδεύεται από την απόδειξη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε τους Όρους Χρήσης.  

Φυσικά. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στην Paypal.