Ομπρέλες Βροχής Doppler

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022
Ομπρέλες Βροχής Doppler

Η εταιρεία

Η Doppler είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής ομπρελών στην Ευρώπη. Το 1946, ο Ernst Doppler ίδρυσε την εταιρεία doppler στο Braunau και διατηρούσε ένα υποκατάστημα στο Salzburg. Το 1952 η κόρη του, Renate Doppler εντάχθηκε στην εταιρεία. Η επέκταση της εταιρείας που είναι οικογενειακή από το 1946 συνεχίζεται τώρα με επιτυχία στην τέταρτη γενιά.
Σήμερα, η Doppler είναι μια διεθνώς εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ομπρέλας με θυγατρικές (derby, bugatti) στην Ευρώπη και την Ασία καθώς και έχει πελάτες σε περισσότερες από 40 χώρες. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Braunau της Αυστρίας. Το 1971 ιδρύθηκε μια εταιρεία στη Γερμανία. Το νέο εργοστάσιο Doppler που κατασκευάστηκε το 1999 θεωρείται το μεγαλύτερο εργοστάσιο ομπρελών της Ευρώπης. Τα προϊόντα της εταιρείας επεκττείνονται συνεχώς στρατηγικά, για παράδειγμα το 1962 με ομπρέλες κήπου. Το 1990 προστέθηκε και το εμπόριο έπιπλων κήπου. Η αγορά της γερμανικής μάρκας Knirps μαζί με έναν Ελβετό συνεργάτη το 2005 ήταν ένα άλλο σημαντικό βήμα στην ιστορία της εταιρείας.

Ποιότητα

H Doppler δίνει έμφαση στην υψηλή ποιόητα και παράγει γερές ομπρέλες με πολύ μεγάλη αντοχή, καθώς είναι κατασκευασμένες με προσοχή στη λεπτομέρεια. Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά πρώτης κατηγορίας και κάνει ολοκληρωμένη διαχείριση ποιότητας. Τα υφάσματα που χρησιμοποιεί είναι ιταλικά και τα ξύλα είναι από την Ευρώπη. Πριν από την εισαγωγή τους, τα προϊόντα Doppler υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές, για παράδειγμα, οι ομπρέλες ελέγχονται στην αεροδυναμική σήραγγα ή τα υφάσματα ελέγχονται για την αντοχή τους στο ξεθώριασμα.Τα περισσότερα προϊόντα της εταιρείας έχουν τριετή εγγύηση.

Οι ομπρέλες Doppler είναι μοναδικές και είναι αξεσουάρ με ποιότητα, λειτουργικότητα και εξαιρετικό σχεδιασμό. Κάθε περίτεχνα χειροποίητη ομπρέλα είναι μια μοναδική στο είδος της και πολλά περισσότερα από ένα απλό προϊόν με προστατευτική λειτουργία. Η ομπρέλα Doppler είναι ένα απαραίτητο και statement αξεσουάρ. Η εταιρεία Doppler διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ομπρέλες σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Βιωσιμότητα

Η Doppler λαμβάνει πολλά μέτρα για να συμβάλει στη μεγαλύτερη βιωσιμότητα κατά την κατασκευή των προϊόντων της. Προς το παρόν βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για τη μείωση των πλαστικών συσκευασιών, με στόχο την πλήρη εξάλειψη των συσκευασιών αυτού του είδους μακροπρόθεσμα. Την περίοδο 2020-2021 η εταιρεία εξοικονόμησε 3,5 τόνους πλαστικών συσκευασιών. Εάν χρησιμοποιούνται πλαστικά, ελέγχονται εκ των προτέρων για ρύπους.

Ομπρέλες Doppler

Οι ομπρέλες της εταιρείας ξεχωρίζουν με το στυλ τους, την κομψότητα και την ποιότητά τους. Οι ομπρέλες Doppler είναι αναμφίβολα μια καλή επένδυση, αφού θα σας προστατέψουν από τη βροχή και θα διατηρηθούν σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς είναι πολύ γερές, ανθεκτικές και ποιοτικές.

Η Doppler διαθέτει ομπρέλες βροχής όλων των ειδών: ομπρέλες αντιανεμικές, ομπρέλες σπαστές, ομπρέλες μπαστούνι, ανδρικές ομπρέλες και γυναικείες ομπρέλες. Επίσης, διαθέτει ομπρέλες με περίτεχνα σχέδια. Η συλλογή Doppler Art Collection είναι ιδανική για τους λάτρεις της τέχνης και των χρωμάτων. Άλλο ένα μοντέλο της εταιρείας που ξεχωρίζει για τη φοβερή κατασκευή και ανθεκτικότητά του είναι η ομπρέλα Doppler Carbonsteel Magic Uni που είναι δοκιμασμένη σε αεροσύραγγα με ταχύτητα 150 km/h! Αυτή η ομπρέλα τσέπης συνδυάζει όλα όσα χρειάζεστε σε μια βροχερή μέρα: Όχι μόνο προστατεύει αξιόπιστα από τη βροχή, τον άνεμο και τις καταιγίδες με ταχύτητες έως και 150 km/h, αλλά είναι επίσης πρακτική, λειτουργική και κομψή.

Η Doppler διαθέτει τόσο χειροκίνητες ομπρέλες, όσο και αυτόματες ομπρέλες με τεχνολογία Auto Open-Close. Επίσης, οι περισσότερες ομπρέλες Doppler προσφέρουν προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου UV.

Οι ομπρέλες Doppler είναι από τις καλύτερες επιλογές αν ψάχνετε μια ανθεκτική και παράλληλα στυλάτη ομπρέλα για τη βροχή! Στο Cappellieborse θα βρείτε τις αξεπέραστες και κορυφαίες ομπρέλες Doppler σε μεγάλη γκάμα σχεδίων για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει. Μπορείτε επίσης να βρείτε τις Doppler ομπρέλες Θεσσαλονίκη και να τις δοκιμάσετε στο φυσικό μας κατάστημα, στην Καρόλου Ντηλ 28.