Γυναικείο Δερμάτινο Πορτοφόλι 514

Κωδικός: 514
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
:
*Επιλέξτε χρώμα, μέγεθος εάν υπάρχει και κατόπιν προσθήκη στο καλάθι.
59.00€

     Το συγκεκριμένο δερμάτινο πορτοφόλι "Trip Camel" είναι μια εξαιρετικά κομψή επιλογή για κάθε γυναίκα που επιζητά στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας δέρμα, αυτό το πορτοφόλι διαθέτει μια μοναδική διχρωμία και ένα ξεχωριστό σχέδιο που το κάνει να ξεχωρίζει.
      Από τη μία πλευρά, διαθέτει ένα γλωσσάκι με μεταλλικό κούμπωμα, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχει μια θήκη με καπάκι, επίσης με μεταλλικό κούμπωμα, που περιλαμβάνει δύο θέσεις για χαρτονομίσματα και μια ενδιάμεση θήκη με φερμουάρ για κέρματα. Στο πλάι, υπάρχει μια μικρή θήκη για το κέρμα του σούπερ μάρκετ, προσθέτοντας πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας.
      Στη θέση με το γλωσσάκι, θα βρείτε δύο θέσεις για χαρτονομίσματα, με την μία να διαθέτει μια κρυφή θήκη με φερμουάρ. Επιπλέον, υπάρχουν δύο θήκες για ταυτότητα, τρεις διαφανείς θήκες για κάρτα ή φωτογραφία και οκτώ απλές θήκες για κάρτες. Με διαστάσεις 14,5 x 11 εκατοστά, αυτό το πορτοφόλι είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει όλες τις ανάγκες σας σε ένα στυλάτο και λειτουργικό πακέτο.
RFID

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ